Over mezelf

Hey daar! Ik ben Laura Van der Haegen, de drijvende kracht achter de lens, en ik geloof dat de mooiste momenten ontstaan wanneer ze spontaan en ongedwongen zijn. Mijn passie voor lifestylefotografie stelt me in staat om de echtheid van het leven vast te leggen, van intieme familiemomenten tot hartverwarmende liefdesverhalen.

Mijn stijl is gebaseerd op het vangen van emoties en het vertellen van verhalen. In mijn fotografie ben ik op zoek naar het unieke aan iedere persoon en de waardevolle en vluchtige momenten. Het blijft me verrassen hoe veel plezier en enthousiasme ik haal uit fotografie en hoe ik dit met andere mensen kan delen. Ik laat me leiden door de natuurlijke dynamiek van het moment, waardoor mijn foto’s een oprechte weerspiegeling zijn van wie jullie echt zijn. Of het nu gaat om een knusse gezinsbijeenkomst, een liefdevolle bruiloft of een spontane fotoshoot op een mooie locatie, ik leg de essentie vast die jullie verbindt.

Met mijn camera in de hand en mijn hart op de juiste plaats, creëer ik beelden die een leven lang meegaan. Ik werk graag met natuurlijk licht en rustige kleuren, maar ik sta altijd open voor nieuwe opportuniteiten en foto-experimenten.

Als grafisch vormgever met een passie voor fotografie en marketing probeer ik het beste van deze werelden te combineren.

Van jongs af aan heb ik een speciale band gehad met zowel dieren als kinderen. Hun onbevangenheid, speelsheid en pure emoties hebben altijd een diepe indruk op me gemaakt.Het mooiste deel van mijn werk is het vastleggen van de authentieke emoties en vreugde die ontstaan ​​tijdens deze fotoshoots. Het zijn de schaterlachen, de vertederende blikken en de ondeugende streken die mijn lens doen glimlachen.

Ben je dus opzoek naar professionele en creative beelden, neem gerust contact op met mij voor meer informatie of om een fotoshoot te plannen. Ik kijk alvast uit naar een samenwerking!

5 weetjes over vdhlaura

1. Ik ben een enorme “sneukelaar”

2. Ik heb een grote passie en interesse voor autosport

3. Ik groeide op tussen de honden en ben dus een enorme dierenliefhebber

4. Tot 2022 stond reizen amper in mijn woordenboek

5. Momenteel hebben wij 37 planten in ons huis.