Over mezelf

Hey daar! Ik ben Laura Van der Haegen, 28 jaar en dieren-liefhebber in hart en nieren. Intussen ben ik al 4 jaar actief als fotograaf in bijberoep en de liefde blijft alleen maar groeien. Ik zie de wereld het liefst door mijn cameralens. In mijn fotografie ben ik op zoek naar het unieke aan iedere persoon en de waardevolle en vluchtige momenten. Het blijft me verrassen hoe veel plezier en enthousiasme ik haal uit fotografie en hoe ik dit met andere mensen kan delen. 

Mijn passie voor fotografie is begonnen bij de paardensport, ondertussen is deze gegroeid naar de verschillende takken van de fotografie. Het gouden uur is mijn favoriete uur, maar ook op andere momenten doe ik niet liever dan met mijn camera de buitenwereld trotseren. Ik werk graag met natuurlijk licht en rustige kleuren, maar ik sta altijd open voor nieuwe opportuniteiten en foto-experimenten. Voor mijn lens mag je gewoon jezelf zijn en ik leg met de nodige zorg het moment vast. Bij mij kan je terecht voor persoonlijke en lifestyle fotoshoots, fotosessies voor koppels, trouwfotografie en dierenfotografie. Ik neem je graag mee naar een prachtige outdoorlocatie! 

Als grafisch vormgever met een passie voor fotografie en marketing probeer ik het beste van deze werelden te combineren.

Ik werk met professionele apparatuur en software om ervoor te zorgen dat de beelden van hoge kwaliteit zijn en passen bij jou! Ben je dus opzoek naar professionele en creative beelden, neem gerust contact op met mij voor meer informatie of om een fotoshoot te plannen. Ik kijk alvast uit naar een samenwerking!

5 weetjes over vdhlaura

1. Ik ben een enorme “sneukelaar”

2. Ik heb een grote passie en interesse voor autosport

3. Ik groeide op tussen de honden en ben dus een enorme dierenliefhebber

4. Tot 2022 stond reizen amper in mijn woordenboek

5.Momenteel hebben wij 37 planten in ons huis.