Veelgestelde vragen

VERPLAATSINGSKOSTEN

Ik ben woonachtig te Wortegem-Petegem. Toch ga ik een verplaatsing voor foto’s zeker niet uit de weg. Hou er wel rekening mee dat de verplaatsingskosten nog bij de prijs verrekend moeten worden. Probeer daarom met vrienden of kennissen op eenzelfde locatie of op dezelfde route een shoot vast te leggen die dag. Op deze manier kunnen de vervoerskosten gedeeld worden door het aantal personen. De verplaatsingskosten worden berekend van bij mij thuis tot de exacte locatie. Als er verder geen andere shoots zijn geboekt, betaalt u ook de terugrit. Verplaatsingskosten: 0,37 euro/km.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Mijn werk bevat auteursrechten, dat wil zeggen dat foto’s genomen door vdhlaura.be ten alle tijde eigendom blijven van Laura Van der Haegen. Hierdoor geeft u mij bijgevolg ook meteen de toestemming deze te gebruiken voor social media. Alle vormen van bewerkingen door anderen of het verspreiden van foto’s zonder logo, zijn ten strengste verboden. Alle foto’s worden digitaal geleverd, maar het bestellen van afdrukken is zeker mogelijk. Wens u hiervan de prijzen te weten? Stuur dan gerust een mailtje. Wanneer u een shoot boekt bij Laura Van der Haegen gaat u automatisch akkoord met bovenstaande voorwaarden.NABESTELLEN?

Wanneer je een fotoshoot boekt bij mij ontvang je nadien altijd een persoonlijke galerij waar jullie zelf je favoriete foto’s kunnen uitkiezen. De gekozen foto’s ontvang je in hoge resolutie zonder watermerk. Wil je graag extra digitale bestanden of fotoproducten bijbestellen? Dat kan! 

Voorkom slechte fotoprints, bij mij ben je 100% zeker van kwaliteit en mooie fotoafdrukken en fotoproducten. Geen onnodige kopzorgen rond verkeerde kleuren, ingewikkelde instellingen, gepixelde foto’s en slechte resultaten.

WANNEER KRIJGEN WE ONZE FOTO’S?

Binnen de twee weken (maximaal 4 weken) kan je jouw foto’s al bekijken en uw selectie maken. Eens je gekozen hebt, zal je een factuur ontvangen van de fotoshoot. Wanneer ik de betaling ontvangen heb, duurt het ongeveer een week (maximaal 2 weken) vooraleer de foto’s af zijn. Nadien krijg je deze toegestuurd via wetransfer. Opgelet, deze link is slechts 7 dagen geldig.

ANNULEREN?

Wij hebben geen kosteloze annulering wanneer er een fotoshoot bij ons wordt geboekt. Wanneer de klant aangeeft de shoot onverwachts te willen annuleren door wat voor reden dan ook, gelden de volgende voorwaarden. Wij rekenen altijd 20% van het bedrag van de afgesproken shoot aan. Dit percentage is bij ons berekend als vergoeding voor de combinatie van alle volgende punten: gedeelte mailcontact/klanten contact en administratie kosten, ook een stukje agenda reservering, we hebben die datum en tijd ook bezet gehouden en hebben daardoor opdrachten mogelijk moeten missen. Wanneer een klant annuleert binnen de 7 dagen voor een sessie, en deze niet verzet wordt, zal 50% van de shootprijs in rekening worden gebracht. In geval van annuleren van de afspraak voor een fotosessie binnen 24 uur door de klant, zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht. Er kan altijd iets tussen komen, dus annuleer tijdig! In geval van een aantoonbare situatie waardoor het abrupt niet door kan gaan kunnen we hier in overleg uitkomen. De shoot kan steeds in samenspraak met vdhlaura worden verplaatst door omstandigheden zoals slecht weer of andere omstandigheden. 

IK WEET NIET HOE IK MOET POSEREN?

Als fotograaf draag ik één regel hoog in het vaandel, dat is die van spontaniteit. Ik vind het super belangrijk om de persoon vast te leggen zoals hij/zij werkelijk is. Ik zal daarom ook op de onverwachte momenten foto’s nemen. Want net op die momenten laten we onze emoties het meest spreken. Verschiet dus zeker niet als ik plots mijn flauwste mopjes vertel tijdens het nemen van een foto.

WAT ALS HET REGENT?

Ik houd het weerbericht in de gaten. Als ik zie dat onze outdoor shoot niet kan doorgaan vanwege regen, stuur ik jou één dag voor onze shoot een berichtje en verplaatsen we de shoot (kosteloos) naar een andere datum. Opgelet: enkel bij neerslag wordt een shoot verplaatst, niet bij bewolking.

Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met me op en ik beantwoord deze heel graag.