Onlangs had ik de kans om deel te nemen aan mijn eerste meeloopdag met Lensgenoten, een ervaring die ik niet snel zal vergeten. Het was een dag vol leermomenten, nieuwe ervaringen en inspiratie binnen de wereld van interieurfotografie – een vakgebied dat voor mij volledig nieuw was.

De voormiddag: werken voor een klant

De dag begon met een kijkje achter de schermen bij het werk voor een klant in de interieursector, namelijk BIC. Het was zo leuk om te zien hoe de professionals het aanpakken. Van het opzetten van de juiste belichting tot het vinden van de perfecte hoek – ik was meteen onder de indruk. En het beste deel? Ik mocht zelf ook wat foto’s maken! Het was echt een eye-opener en ik merkte dat mijn enthousiasme voor interieurfotografie alleen maar groeide.

De namiddag: portfolio en persoonlijke beelden

In de middag kregen we de tijd om onze eigen portfoliobeelden te maken op deze prachtige locatie. Dit was echt een unieke kans om met mijn nieuwe vaardigheden te experimenteren en mijn eigen stijl te ontdekken. Daarnaast kon ik ook foto’s van mezelf maken voor mijn website – iets wat ik al een tijdje wilde doen. We kregen ook volop de gelegenheid om vragen te stellen en feedback te ontvangen op ons werk, wat super waardevol was. De tips die ik kreeg, hebben me echt geholpen om mijn fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Een leerrijke ervaring

De meeloopdag met Lensgenoten was niet zomaar een introductie in interieurfotografie; het was een dag vol inspiratie en nieuwe inzichten. Hoewel ik nog maar net mijn eerste stappen in deze wereld zet, voelde het dankzij deze ervaring alsof ik meteen op een hoog niveau aan de slag kon. De begeleiding van Jurgen en de andere lensgenoten was fantastisch – ik kon altijd terecht voor hulp en advies.

Ik wil Jurgen en Lensgenoten enorm bedanken voor deze geweldige kans. Ook een dikke dankjewel aan alle andere deelnemers voor de foto’s, de ervaring en vooral de leuke namiddag. Deze dag heeft mijn passie voor fotografie echt aangewakkerd en ik kijk met veel enthousiasme uit naar wat de toekomst zal brengen.

Al met al was mijn eerste meeloopdag met Lensgenoten een super leerrijke ervaring die me heel wat nieuwe inzichten en vaardigheden heeft gegeven. Ik ben benieuwd naar de volgende stappen op mijn fotografiereis en naar alle mooie momenten die nog gaan komen.