Mijn aanbod

Family time

Lifestyle shoots

 

Heb je een zwangerschapsaankondiging, ben je zwanger en wil je je bolle buik op de foto, wil je met je hele gezin op de foto of wil je gewoon een foto met jouw dieren? Alles kan. Jullie kunnen bij mij terecht voor verschillende soorten shoots. 

Het doel van een lifestyle fotoshoot is om authentieke, boeiende en persoonlijke foto’s te creëren die een verhaal vertellen en jullie op een natuurlijke en echte manier weergeven. Verwacht je dus niet aan stijve of geposeerde beelden.

Via onderstaande knop van je vrijblijvend mijn brochure voor lifestyle shoots bekijken.

VANAF 175,-

Verloving & huwelijk

 

Binnenkort een huwelijk op de planning? Dan kan het plannen van één van de belangrijkste dagen uit jouw leven beginnen. Bij het plannen van een bruiloft komt heel wat kijken en ook het kiezen en vastleggen van een fotograaf maakt daar deel van uit.

Jullie huwelijk is net zo uniek als jullie twee. Daarom werk ik met verschillende pakketten die nog naar eigen wens kunnen worden aangepast. Via onderstaande knop kan je vrijblijvend mijn brochure voor huwelijken bekijken. 

VANAF 499,-

weddingbells

Special moment

Communie shoot

 

Eindelijk is het zo ver! Je zoon of dochter doet zijn of haar communie/lentefeest. Een nieuwe mijlpaal. Op een spontane manier gaan we samen aan de slag en vereeuwigen we dit belangrijke moment met prachtige foto’s.

Ikzelf ben ook grafisch vormgeefster, dus ik kan jullie gerust helpen bij het maken van kaartjes. Ik heb al enkele ontwerpjes klaar waaruit je kan kiezen maar kan uiteraard ook een kaartje op maat maken voor jullie!

Via onderstaande knop kan je vrijblijvend mijn brochure voor communieshoots downloaden. 

Vanaf 175,-

Automotive

 

Autosport is een wereld vol emoties, passie en adrenaline. Deze emoties en momenten kunnen worden vereeuwigd op foto’s. Wil je foto’s op het circuit tijdens een raceweekend of trackday? Wil je communicatie op maat van jouw teams tijdens een raceweekend? Of wil je gewoon jouw auto (oldtimer, raceauto, eigen auto…) laten vastleggen op foto? Dit is allemaal mogelijk! 

Binnen de motorsport is het belangrijk om je te onderscheiden van andere teams, zowel voor je supporters, sponsors als de media. Ik zorg voor de juiste beelden, bewerking en communicatie die jouw team of piloot nodig heeft! Meer weten? Via onderstaande knop kan je vrijblijvend mijn brochure voor automotive downloaden.

vanaf 99,-

Autosport

Business shoot

Business & Content Creation

 

Content nodig voor jouw onderneming? Geen tijd om socials te beheren? Nood aan beeldmateriaal? Take your socials to the next level met de business pakketten. Contentement verzekerd. Geen tijd om jouw social media te beheren? Geen probleem! Ik neem het beheer van je social mediaprofielen over en zorg voor de geschikte oplossing die jij nodig hebt. 

Graag een offerte op maat? Wacht niet langer en neem contact op via mail. Ga je liever zelf aan de slag? Neem dan een kijkje in de shop voor de templates. 

Vanaf 99,-

Grafisch ontwerp

 

Op zoek naar een grafisch bureau om jouw event in de kijker te zetten, jouw bedrijf te rebranden of ga je net van start? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Bij vdhlaura.be kan je terecht voor het ontwerp van jouw logo, visitekaartjes, flyers en zoveel meer. 

50,- / uur

Design